tirsdag den 23. september 2014

Tinder-date 5

En mindre livskrise + depression skal ikke afholde mig fra flere tinder-dates. Og sådan er det. Basta.

Har I forresten set den nye side "Tinder-kartoteket" ovenfor? Jeg har lige samlet alle tinder-mændene, så vi alle sammen bedre kan holde styr på hvem, der er hvem.

Jeg har netop sendt et styk halv dansk, halv latino hjem i seng efter filmaften på min sofa. Det var godt nok; han lignede ham på billederne og han var ikke ude på andet end at være sød.
Problemet med filmaftener er bare, at man kun får snakket minimalt med hinanden. Til gengæld er der hundrede muligheder for at putte. Hvilket nok var derfor, at manden insisterede på, at det var det, vi skulle lave. Han strakte den dog kun til, at nusse mig på låret og på armen.
Det gode ved filmaftener er, at når filmen er færdig, er man for doven til at rejse sig og sætte en ny på/slukke, og derfor er man nødt til at snakke sammen (medmindre man er faldet i søvn, hvilket næsten skete i mit tilfælde). Af alle de emner vi kunne have snakket om, vælger han hverken at spørge ind til hvilket studie jeg går på, eller for den sags skyld noget som helst andet om mig. Han vælger derimod at fortælle mig, at hans ekskæreste var ham utro og smed ham ud af deres fælles lejlighed, at hans mor har fået kræft og at han selv har været ved, at gå ned med stress. Bevares, det virkede virkelig som om, at han havde brug for, at nogen lyttede til ham, og hvem bedre?

7 kommentarer:

  1. JEG ELSKER TINDER-KARTOTEKET!!!
    Yaaay.... og jeg er især vild med at du har givet dem point...
    Hahaaaa... Hvorfor er jeg ikke så kreativ når det kommer til mænd? ;-)

    - Smil fra Pigepaatvaers

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, hvor er jeg glad for, at du kan lide det!
      Jeg er også selv ret godt tilfreds - det begynder så småt at blive uoverskueligt, når jeg bare kalder dem ved nummer herinde :)

      Slet
  2. God dag til dig, her er en hurtig en, bare hvis du desperat har brug for en pålidelig trylleformular til at hjælpe med at genoplive dit smuldrede forhold her er en, der virkelig er alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavning. Egwali stavning hjem er det rigtige valg for dig. Kontakt og forklar ham, og jeg kan forsikre dig om, at resten ville være fuldstændig magi, mit kærlighedsliv var på randen af sammenbrud, indtil jeg bestilte en kærlighedsfrase, jeg er et levende vidne i dag, det er derfor, jeg bruger dette medium til fortæl verden om denne store heksedoktor, der bragte fred og ro til mit hjem. Tal med ham i dag og få din følelsesmæssige frygt smidt væk.
    Du når ham ved disse kontakter!

    WhatsApp: +2348122948392
    Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

    SvarSlet
  3. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
    Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
    WhatsApp: +2348122948392

    SvarSlet
  4. Hej der, her er en hurtig, dette er udelukkende for dem, der har brug for en ændring i deres kærlighedsliv, dem, der søger en pålidelig stavehjul, der hjælper med at genoplive deres smuldrede / smuldrende forhold og også dem, der lider af lidelser af forskellige slags, denne læge er en, der er virkelig alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavningskastering. Læge Egwali stavehjem er det rigtige valg for dig, alt hvad du behøver at gøre er bare en kontakt, så jeg kan forsikre dig om, at resten ville være komplet magi, min kærlighedslivet var på randen af ​​at kollapse, indtil jeg bestilte en kærlighedsformulering, at alle nødvendige procedurer blev fulgt korrekt for at sikre, at det fungerer perfekt. I dag er jeg et levende vidne om, at doktor Egwali tryllekunst fungerer uden nogen rimelig tvivl. Derfor bruger jeg alle medier til at fortælle verden om denne store stavelæge, der bragte fred og enhed tilbage til mit hjem. Tal med ham i dag og få dine følelsesmæssige tilbageslag udslettet helt.
    Nå ham ved disse kontakter!

    WhatsApp: +2348122948392
    Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

    SvarSlet
  5. Gem dit ægteskab og genopret hurtigt din ekskæreste efter separation / skilsmisse ...
    Jeg vil være for evigt i gæld til den store læge Egwali for at hjælpe mig med at genoprette mit ægteskab, efter at min mand forlod mig til en mystisk dame i over 6 måneder. Jeg troede aldrig på trylleformularer, før min ven introducerede mig for ham, som mange andre i starten, jeg var så bange og samtidig skeptisk over for det, fordi jeg ikke ville såre min baby, jeg hørte meget om falske troldmænd, men jeg satte min tvivl bag det, idet jeg var desperat efter at få min mand tilbage, og det gjorde jeg i henhold til hvad han bad mig om at gøre. . Nu er min mand uskadt hjemme lige efter mit møde med ham, for det var et mirakel for mig. Jeg er lykkelig igen med min mand efter cirka seks måneders skilsmisse, jeg har lovet at lade verden vide om ham og hans store kræfter. Han har også specialiseret sig i lotteri, helbredelse af forskellige typer sygdomme, planter til graviditet og meget mere Forbind dig med læge Egwali via sin mail (Dregwalispellbinder@gmail.com) eller Whats-app på +2348122948392

    SvarSlet
  6. Livet kan nogle gange være sjovt, det ene minut er smukt, og det næste minut er helt anderledes. Min mand og jeg levede et meget smukt liv før det uventede kaos, et liv uden skavanker eller mistillid, indtil vi ikke havde problemer med støtte fra vores børn, stoppede han med at betale og fandt et eventyr uden for at flirte med sit eftertragtede ægteskabelige hjem. alt jeg led. og for det, jeg arbejdede på en unødvendig fornøjelse, følte jeg denne tomhed i mig, jeg anede ikke, hvordan jeg kunne hjælpe mig med at forene ham, fordi han ikke vendte hjem, blev sent ude, drak, røg, lavede alle mulige ting, han aldrig havde gjorde ... Men takket være manden, der bragte glæde med stabilitet til mit hjem, er Dr. Egwali, en mand med gode gerninger, så ægte og imødekommende, fordi jeg prøvede og havde tillid ... Fortæl hende om din frygt og dig ' vil være glad for du gjorde. WhatsApp eller Viber +2348122948392 eller via e -mail dregwalispellbinder@gmail.com

    SvarSlet